Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen van From heeft startdatum bij Star Channel

Tweede seizoen van From heeft startdatum bij Star Channel

Het mysterie met onder meer Harold Perrineau (Lost) volgt verschillende mensen die in een mysterieus stadje zijn beland en daar niet meer weg blijken te kunnen.
From speelt zich af in een spookachtig stadje dat eenieder die het betreedt vervolgens niet meer weg laat gaan. Bovendien krijgen de inwoners ook nog te maken met angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.

From

Goed nieuws voor kijkers van de mysterieuze horrorserie die in Nederland te zien is op Star Channel (voorheen Fox): op maandag 19 februari gaat het tweede seizoen van start bij de zender en zie je elke maandag een dubbele aflevering.

In het tweede seizoen is het de taak aan Donna en Kenny om orde in de chaos te scheppen wanneer er een bus met nieuwe mensen arriveert. Victor en Tabitha gaan ondertussen op onderzoek uit in de tunnels die onder het stadje doorlopen. From is afkomstig van de producenten van Lost.

De cast bestaat van From bestaat uit Perrineau, Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, David Alpay, Elizabeth Saunders, Scott McCord, Ricky He, Chloe Van Landschoot, Pegah Ghafoori, Corteon Moore, Hannah Cheramy, Simon Webster, Avery Konrad en Elizabeth Moy.

Nieuwe castleden voor het tweede seizoen zijn Deborah Grover (Anne with an E), Angela Moore (Nancy Drew (2019)), Kaelen Ohm (Hit and Run), A.J. Simmons (Reacher) en Nathan D. Simmons (Moonshine).

Hieronder kun je de trailer voor seizoen twee van From bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Futsudo
1 april 2024, 12:16
From seizoen 1 is vanaf vandaag ook te zien op Netflix.
1
Log in om een reactie achter te laten