Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum en trailer onthult voor From seizoen drie

Startdatum en trailer onthult voor From seizoen drie

De originele horrorserie From van MGM+ heeft spannend nieuws over seizoen drie.
Het verhaal begint in 2022 en volgt de bewoners van een mysterieuze stad die gedwongen worden om te blijven door mysterieuze krachten. From heeft indruk gemaakt door het acteerwerk en de schrijfstijl en is een ondergewaardeerd juweeltje geworden voor het premium kabelnetwerk.

15799 FROM s3

From wordt vaak vergeleken met ABC's Lost vanwege de wendingen in het verhaal en de vermenging van genres. Veel afleveringen van From zijn geregisseerd door Jack Bender, de regisseur van Lost.

Ondanks de ondergewaardeerde status heeft From veel lof geoogst van critici en heeft het een Rotten Tomatoes-score van meer dan 90%. De grootste horde die de horrorserie moest nemen, was het voortzetten van het succes in From seizoen twee, en gelukkig heeft het tweede seizoen van de angstaanjagende horrorserie dat waargemaakt.

In het kielzog van het succes was MGM+ er snel bij om de serie voor nog een seizoen te vernieuwen, wat erop wijst dat de toekomst van de jonge serie er rooskleurig uitziet. Met From seizoen drie in aantocht is er al een wildvuur aan spannende ontwikkelingen, waaronder de startdatum, details over de cast en een trailer.

Elk seizoen bestond tot nu toe uit tien afleveringen en die trend zal zich waarschijnlijk voortzetten in het derde seizoen.

Hoewel er maandenlang weinig updates waren over de horrorserie, bevestigt het laatste nieuws de startdatum voor From seizoen drie. Onlangs werd onthuld dat seizoen drie op zondag 22 september zal verschijnen. Dit nieuws komt ook op de hielen van een trailer en een paar casting toevoegingen die ook onlangs werden aangekondigd.

From scoorde in een mum van tijd een vernieuwing voor seizoen drie en de online hype alleen al was genoeg om de serie bij MGM+ te katapulteren. Hoewel de originele programma's op de streamer een strak schema aanhouden, zetten de twee Hollywoodstakingen van 2023 een domper op de productie van de serie. Gelukkig heeft MGM+ nu dus een startdatum vastgesteld en is het derde seizoen al gauw te zien.

Bekijk hieronder de trailer.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten