Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van From Dusk Till Dawn

Vanaf 18 maart is het eerste seizoen van From Dusk Till Dawn verkrijgbaar op DVD. MijnSerie geeft maar liefst 3 exemplaren van het eerste seizoen weg! Grijp nu je kans om het eerste seizoen van From Dusk Till Dawn te winnen!

Hoe kan je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Via een email worden de winnaars bekend gemaakt!

From Dusk Till Dawn
Het verhaal gaat over de bankrovende broers Seth (D.J. Cotrona) en Richie (Zane Holtz) Gecko die zich al schietend uit een benarde situatie werken na een geweldadige bankoverval. Na deze overval worden ze achterna gezeten door de FBI en de Texas Rangers, een politiedienst in Texas.

Terwijl de broers vluchten richting Mexico gijzelen ze een voormalig pastoor en zijn familie en racen met hun camper naar de grens. Wanneer de groep via een omweg besluit om te stoppen bij een stripclub, neemt het verhaal een onverwachte wending. De stripclub is namelijk bevolkt door vampieren..
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij : Entertainment One
Acteurs : D.J. Cotrona, Zane Holtz, Eiza González, Jesse Garcia, Madison Davenport, Brandon Soo Hoo, Don Johnson, Robert Patrick en Wilmer Valderrama
Taal : Engels
Audio : Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 26,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van From Dusk Till Dawn:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van From Dusk Till Dawn. De serie From Dusk Till Dawn is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1996. Door welke beroemde filmregisseur werd het script voor deze film geschreven?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Dark Side of the Sun
Dark Side of the Sun
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
From Dusk Till Dawn: The Series