Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

From Dusk Till Dawn: The Series krijgt derde seizoen

El Rey heeft voor de seizoenfinale op 27 oktober 2015 van het tweede seizoen van From Dusk Till Dawn: The Series, met een speciaal gastoptreden van Demi Lovato, aangekondigd dat de horrorserie een derde seizoen gaat krijgen. From Dusk Till Dawn: The Series is gebaseerd op de iconische film van Robert Rodriquez uit 1996, From Dusk Till Dawn.

“Ik ben zo enorm opgewonden dat wij voortgaan met een derde seizoen van From Dusk Till Dawn: The Series,” aldus Rodriquez. “Deze serie heeft gepassioneerde volgers, en ik hou er gewoon van om afleveringen te maken en regisseren. We hebben een moorddadig goede cast en de karakters zijn zelf meer gelaagd en aantrekkelijker en ik kan niet wachten tot we verder kunnen gaan met dit verhaal.”

“De serie vernieuwen met een derde seizoen leek alleen maar een logische beslissing mede door het geweldige team uiteraard onder leiding van Robert Rodriguez, Carlos Coto, onze sterrencast en ons fascinerende Dusk universum, dat als een goed nooit eindigend unieke verhaal is,” zei Zanne Devine, Miramax’s EVP van Film & TV.

In het derde seizoen van From Dusk Till Dawn: The Series zal de Gecko broeders saga verder gaan als zij tegen de Culebra onderwereld blijven vechten. Ben jij blij met deze vernieuwing?

Vorige aflevering
Dark Side of the Sun
Dark Side of the Sun
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_CC11
27 okt 2015 14:42 -
Mij maakt het niet uit, ik ben lang geleden al gestopt met kijken omdat het een slap aftreksel van de film was.
Ik had eerlijk gezegd gedacht dat deze serie al lang opgedoekt zou zijn.
Rodriguez mag het dan een "moorddadig goede cast" noemen maar wat mij betrof kwam er van wat ik destijds gezien heb niemand ook maar in de buurt van de acteurs uit de film.
Ik ben na een paar afleveringen gezien te hebben zo royaal geweest om een 4 te geven dat ik geen enkele reden kan verzinnen om deze draak van een serie terug op te pakken.
Reageer
avatar_KE1992
27 okt 2015 15:08 -
De serie begon traag en saai, maar is nu al fel verbeterd. Dus zeker blij met dit nieuws.
Reageer
avatar_anonymous
28 okt 2015 16:22 -
Ja blij! Heerlijke serie
Reageer
From Dusk Till Dawn: The Series