Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Arnold Schwarzenegger is terug! Hij is voor het eerst te zien in de serie Fubar op Netflix

Arnold Schwarzenegger is terug! Hij is voor het eerst te zien in de serie Fubar op Netflix

Netflix en Skydance Television produceren de aankomende spionage-avonturenserie Fubar onder leiding van Arnold Schwarzenegger. Het wordt zijn eerste rol in een tv-serie.
In navolging van Sylvester Stallone als maffiabaas in de serie Tulsa King is het ditmaal actieheld Arnold Schwarzenegger die voor het eerst een rol gaat spelen in een tv-serie. De serie zal vanaf 25 mei 2023 te zien zijn op Netflix en zij kondigen dit op de volgende enthousiaste wijze aan:



De serie zal Fubar gaan heten. Het verhaal begint als Luke Brunner (Arnold Schwarzenegger) en zijn dochter Emma (Monica Barbaro) erachter komen dat ze beiden al jaren in het geheim als CIA-agenten werken. Vader en dochter realiseren zich al snel dat hun hele relatie een leugen is geweest en dat ze elkaar niet helemaal kennen. Ze worden al snel gedwongen om samen te werken.

Er zijn nu negen namen toegevoegd als vaste gezichten en er komen er nog vijf bij in een terugkerende hoedanigheid. Van de vaste acteurs zijn er tal voor rollen als CIA-agenten, waaronder Travis Van Winkle als de wijze maar aardige Aldon, Milan Carter als het aan het bureau vergrendelde sympathieke Barry, Fortune Feimster als Luke's sarcastische beschermeling Roo en Barbara Eve Harris zal de rol spelen van de stoere regiodirecteur Dot.

Buiten het bureau zijn er Jay Baruchel als Emma's lieve en nietsvermoedende vriendje van de kleuterjuf Carter, Gabriel Luna als charismatische wapenhandelaar Boro, Aparna Brielle als de enigszins geïntimideerde NSA-analist Tina, Fabiana Udenio als Luke's ex-vrouw Tally en Andy Buckley als Tally's attente huidige vriend.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten