Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Fubar met Arnold Schwarzenegger vernieuwd met een tweede seizoen

He'll be baaacckk... Netflix heeft Arnold Schwarzeneggers spionage-avonturenserie Fubar vernieuwd voor een tweede seizoen.

Fubar draait om een CIA-agent die op het punt staat met pensioen te gaan en een familiegeheim ontdekt. Gedwongen om terug te gaan in het veld voor een laatste klus, behandelt de serie universele familiedynamiek tegen een wereldwijde achtergrond van spionnen, actie en humor.

Schwarzenegger onthulde het nieuws over de vernieuwing zelf zaterdag op het Tudum-evenement van Netflix.

Fubar

Schwarzenegger speelt samen met Monica Barbaro als Emma Brunner, Milan Carter als Barry, Gabriel Luna als Boro, Fortune Feimster als Roo, Travis Van Winkle als Aldon, Fabiana Udenio als Tally, Barbara Eve Harris als Dot, Aparna Brielle als Tina, Andy Buckley als Donnie en Jay Baruchel als Carter.

Na de première in mei, opende Fubar met 88, 94 miljoen bekeken uren in de eerste vier dagen dat de serie beschikbaar was.

In een recent interview met Variety onthulde Barbaro dat haar off-screen dynamiek met Schwarzenegger leek op de vader-dochter geschiedenis van hun personages: "Het was eigenlijk perfect dat we deze vader-dochter dynamiek hadden, want we zouden elkaar de hele dag de huid vol schelden. Ik denk dat dat ons erg geholpen heeft om die familiaire chemie te vinden. Hij was ook zo vriendelijk om me alles te laten vragen over zijn ervaring en zo.

Nick Santora is de showrunner en produceert samen met Schwarzenegger. Adam Higgs, Scott Sullivan, Holly Dale en Bill Bost produceren ook samen met David Ellison en Dana Goldberg van Skydance.
Vorige aflevering
That's It and That's All
That's It and That's All
01x08
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fubar