Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Game of Thrones prequelserie A Knight of the Seven Kingdoms krijgt première-venster

We krijgen wat meer informatie over de nieuwste Game of Thrones spin-off A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight.

Tijdens een vergadering van Warner Bros. Discovery afgelopen vrijdag met beleggers en de media onthulde CEO David Zaslov dat de prequelserie, A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight momenteel in pre-productie is en "eind 2025" in première zal gaan.

14871 A Knight of the Seven Kingdoms foto

De serie werd in april 2023 besteld en is gebaseerd op de Dunk & Egg fantasieromans van George R.R. Martin. Martin en Ira Parker zullen schrijven en uitvoerend produceren. House of the Dragon co-creator/uitvoerend producent/showrunner Ryan Condal en Vince Gerardis zullen ook uitvoerend produceren.

"Een eeuw voor de gebeurtenissen van Game of Thrones zwierven twee onwaarschijnlijke helden door Westeros... een jonge, naïeve maar moedige ridder, Ser Duncan the Tall, en zijn kleine schildknaap, Egg," luidt de logline. "In een tijd waarin de Targaryen-lijn nog steeds de IJzeren Troon in handen heeft en de herinnering aan de laatste draak nog niet uit het levende geheugen is gewist, wachten deze onwaarschijnlijke en onvergelijkbare vrienden grote lotsbestemmingen, machtige vijanden en gevaarlijke heldendaden."

HBO CEO Casey Bloys onthulde in november dat de productie van de nieuwste prequel dit voorjaar van start gaat. De productie van A Knight of the Seven Kingdoms werd in mei stilgelegd voor de duur van de dubbele staking in Hollywood.

Het debuut van de prequelserie volgt op de start van seizoen twee van Game of Thrones-spinoff House of the Dragon in de zomer van 2024.

House of the Dragon speelt zich 172 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones af en vertelt het verhaal van House Targaryen.

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Fabien Frankel, Sonoya Mizuno en Rhys Ifans.
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Game of Thrones