Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Game of Thrones spin-off over Jon Snow voorlopig van tafel

Game of Thrones spin-off over Jon Snow voorlopig van tafel

Het potentiële Game of Thrones-vervolg met Kit Harington in de hoofdrol is niet langer in ontwikkeling bij HBO.
Dit vertelt Harington, de acteur en drijvende kracht achter het project. Harington was terughoudend om over de spin-off te praten toen het nog in de ideefase zat "omdat je tijdens de ontwikkeling naar elke hoek kijkt en bekijkt of het de moeite waard is", vertelde hij Screen Rant. "En op dit moment is dat niet zo. Op dit moment is het van tafel, omdat we niet het juiste verhaal konden vinden om te vertellen waar we allemaal enthousiast genoeg over waren. Dus hebben we besloten om er voorlopig mee te stoppen. Misschien dat we er in de toekomst op terugkomen, maar op dit moment niet. Het ligt stevig op de plank."

15142 Jon Snow

In juni 2022 werd bekend dat er een potentiële serie zou komen, een vervolg op Game of Thrones met Haringtons personage Jon Snow als middelpunt. Na het uitlekken onthulde auteur George R.R. Martin dat de serie Snow als werktitel had en dat er schrijvers/showrunners aan boord waren, binnengehaald door Harington.

Op een GoT-conventie in december 2022 theoretiseerde Harington wat er met Jon Snow zou kunnen gebeuren nadat zijn personage Daenerys heeft gedood aan het einde van de moederserie.

"Ik denk dat als je het hem zou vragen, hij het gevoel zou hebben dat hij er goed vanaf is gekomen," zei Harington. "Aan het einde van de serie, als we hem in die cel vinden, bereidt hij zich voor om onthoofd te worden en dat wil hij ook. Hij is er klaar mee. Het feit dat hij naar de Muur gaat is het grootste geschenk en ook de grootste vloek."

Er zijn momenteel twee Game of Thrones prequel series, House of the Dragon, dat aan zijn tweede seizoen begint, en het aankomende A Knight Of The Seven Kingdoms, waarvoor nu een casting plaatsvindt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
10 april 2024, 18:55
Geen idee wie hier dan ook op zat te wachten. Het verhaal van Jon Snow is prima verteld in de hoofdserie. Hadden we dan moeten kijken hoe hij weer op de muur terecht kwam? Het leek mij al moeilijk om daar een goed verhaal over te vertellen. En dat blijkt dus ook wel.
2
Log in om een reactie achter te laten