Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Game of Thrones vernieuwd met twee seizoenen

Game of Thrones vernieuwd met twee seizoenen

Geheel verrassend komt dit nieuws niet, de hitserie Game of Thrones is vernieuwd met een vijfde en zesde seizoen. Dat heeft Michael Lombardo (president van HBO programering) vandaag bekendgemaakt. Zoals ik al zei: heel verrassend is dit nieuws niet. Niet alleen vanwege de vele fans, maar ook van de kijkcijferrecords die afgelopen zondag werden behaald door de eerste aflevering van het vierde seizoen.

Deze aflevering trok maar liefst 6,6 miljoen kijkers. Verder maakte Excipio (een bedrijf dat zich specialiseert in online piraterij) bekend dat de aflevering binnen 24 uur 1,17 miljoen keer is gedownload. Ook dat is een record.

Ook zullen showrunners D.B. Weiss en David Benioff en hun team verbonden blijven aan de serie. Verder is er nog niet veel bekend, maar de verhaallijnen van boek vier en vijf uit de boekenreeks A Song of Ice and Fire van George R.R. Martin zullen waarschijnlijk worden gebruikt voor deze seizoenen.

Seizoen 5 gaat hoogstwaarschijnlijk in april 2015 in première.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
9 april 2014, 11:51
Niet verrassend inderdaad, Alex. Maar het is ook gewoon een sterke serie die elk seizoen beter wordt, dus volledig terecht.
0
anonymous
14 april 2014, 12:41
Overdrijven is ook een vak, aangezien ik het laatste seizoen het minst vond.
0
Log in om een reactie achter te laten