Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuws over Game of Thrones

Nieuws over Game of Thrones

De langverwachte aflevering negen van het zesde seizoen van Game of Thrones was niet voor iedereen beschikbaar in Amerika via de HBO-app. Zondagavond 19 juni wilde iedere fan Game of Thrones zien en daar ging het gelijk mis. De app crashte, duizenden klachten kwamen er binnen over HBO Now toen deze roemloos ten onderging door de vele Game of Thrones fans die allemaal The Battle of the Bastards wilde kijken.

IMDb, de website die een redelijke goede graadmeter is hoe goed of slecht een serie het doet, heeft iets unieks meegemaakt. Aflevering negen van het zesde seizoen van Game of Thrones kreeg 10 uit 10, alle 64.000 stemmers waren unaniem in hun oordeel dat The Battle of the Bastards de beste aflevering was in de geschiedenis van de HBO serie Game of Thrones.

Seizoen 7 is inmiddels aangekondigd, hoewel we nog steeds officieel niet weten hoeveel afleveringen deze gaat krijgen. Seizoen 8 lijkt zeer waarschijnlijk daar alle belangrijke rollen onder andere Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) en Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) een nieuw contract hebben getekend met een aardige salaris verhoging. Alle krijgen meer dan $500.000 per aflevering voor het zevende seizoen en het te verwachte, binnenkort aangekondigde, achtste seizoen.

Vond jij Battle of the Bastards ook een tien waard? Wat denk jij, zal het zevende seizoen inderdaad zeven aflevering en het achtste seizoen zes afleveringen krijgen? Zal HBO daar akkoord mee gaan?


(van links naar rechts) Emilia Clarke, David Benioff, Peter Dinklage, D.B. Weiss, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau, George R.R. Martin en Kit Harington
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (9)

anonymous
22 juni 2016, 13:25
Aflevering 9 was weergaloos. Geweldig, prachtig en zeker een tien waard!! GoT staat bekend om hun negende aflevering, meestal gaat het fout (denk aan de Red Wedding). Ik heb deze aflevering met open mond zitten kijken. Wat en veldslag. Zo een heb ik nog nooit op tv gezien!
1
Frakke
22 juni 2016, 14:01
Deel uw mening, Op zulk een aflevering was ik al van seizoen 1 aan het wachten :)
0
anonymous
22 juni 2016, 14:02
Ja het was zeker een 10 waard. Dit is gewoon echt de beste aflevering van GoT. Als dit een voorbode is voor de rest van aflevering, dan kunnen we nog mooie dingen verwachten.
0
alexanderleveld
22 juni 2016, 14:47
Na acht afleveringen werden we eindelijk beloond met dit spektakel.
Ozymandias van Breaking Bad heeft trouwens ook een 10/10 op IMDB toentertijd gekregen. Het blijft daarentegen wel uniek.
0
Mandy1966
22 juni 2016, 15:42
Misschien heb ik het niet helemaal goed omschreven maar het is uniek voor Game of Thrones op IMDb. Ik neem aan dat meer series en/of films 10 punten hebben gehad op IMDb ;-)

Maar we hebben ademloos op de bank gezetten, zelfs nog stiller en verbaasder dan tijdens The Red Wedding. Deze aflevering was en is memorable. Ben benieuwd wat de laatste aflevering gaat brengen.
0
alexanderleveld
24 juni 2016, 14:25
Echt een 10/10, dus perfecte 10, is volgens mij alleen bij deze twee afleveringen in teevisie gebeurd.

Verder denk ik dat aflevering 10 ook nog weeens hele ogen kan gaan gooien. Kan niet wachten, het liefst zie ik nu seizoen 7 en 8 ook!
0
JanWillemK
22 juni 2016, 18:36
De aflevering was zeker een 10 waard maar toch vindt ik de aflevering met het gevecht tussen de Night's Watch en de Wildlings leuker en ook origineler.
In deze aflevering is in principe hetzelfde gebeurt.. ze worden bijna verslagen maar er komt weer net iemand op tijd om te helpen.
2
Mackey
22 juni 2016, 19:36
Helemaal mee eens Dubst3p! Tweede beste aflevering van Got. Het was weer prachtig gefilmt.
1
CC11
2 juli 2016, 15:26
Aangezien ik al een tijdje niet meer sta te springen om GOT te kijken, met dank aan een zwak 5de seizoen, heb ik nu pas de befaamde negende aflevering "Battle Of The Bastards" gezien.
Goed, heel goed zelfs maar... het valt me toch op dat ondanks alle gejuich mensen echt geen oog meer hebben voor detail.
Wie het niet met me eens is dat deze aflevering geen 10 verdient moet nog maar eens kijken naar de 5 minuten voordat Jon Snow en zijn leger ingesloten worden door lansiers.
Geweldig, echt waar. Slijk, bloed, ledematen alles vliegt werkelijk in het rond tot aan de onzichtbare barriere achter Jon Snow.
Het ziet er eigenlijk echt niet uit, zo duidelijk is het gebruik van het "bluescreen" in combinatie met CGI in deze weliswaar verder heel goed opgezette scene.
Het contrast tussen Jon en zijn achtergrond is dusdanig dat je zou gaan denken dat hier amateurs aan het werk geweest zijn.
Spijtig want dit doet voor mij echt afbreuk op de rest van deze aflevering.
0
Log in om een reactie achter te laten