Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Achtste seizoen van Game of Thrones meer afleveringen en komt er een spin-off?

Achtste seizoen van Game of Thrones meer afleveringen en komt er een spin-off?

De fans moeten nog even wachten voor de terugkeer van het zevende seizoen van Game of Thrones. Zoals het eruit ziet zal het laat deze zomer worden. Maar het nieuws over Game of Thrones staat niet stil. Het zevende seizoen krijgt slechts zeven afleveringen, maar het is nog lang niet zeker hoeveel afleveringen het achtste seizoen gaat krijgen.

Er zou sprake zijn van slechts zes afleveringen in het allerlaatste achtste seizoen, maar misschien worden het er toch meer. Tenminste, als het aan Casey Bloys, president HBO, ligt wel: “We kijken op dit moment naar het aantal afleveringen dat ze willen maken.” Showrunner David Benioff en D.B Weiss hadden namelijk eerder verklaard er maar zeven (seizoen 7) en zes (seizoen 8) te willen doen. “Ze vogelen het nog uit," vervolgt Bloys. "En ze proberen op dit moment, geloof ik, de algemene vorm van het seizoen te bepalen. Dat doen ze altijd, omdat ze denken dat het dan leidt tot de best mogelijke serie. Het gaat er voor mij om dat zij tevreden zijn, al zeg ik altijd ja tegen meer!” Mocht je je nu zorgen maken, dat is niet nodig. Als je bang bent dat we geen achtste seizoen maken, kan ik je geruststellen, dat gaan we doen.”

HBO blijkt ook nog steeds de mogelijkheid te onderzoeken om een spin-off te gaan maken van Game of Thrones, nadat het laatste en achtste seizoen is gemaakt: “Ik kan daar alleen van zeggen dat we er naar kijken,” vertelt Bloys. “We hebben geen scenario’s, verkeren zelfs niet vlakbij een punt waarop we kunnen zeggen, ‘Dit gaan we maken’. Het is zo’n groot goed, dat we natuurlijk wel moeten bekijken of er meer mogelijk is. Het is een erg rijke wereld.”

Zie jij meer afleveringen wel zitten voor het allerlaatste seizoen van Game of Thrones? Zou jij naar een spin-off van Game of Thrones gaan kijken?


Casey Bloys
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

ddaan
16 januari 2017, 12:42
Ik hoop wel dat in de komende 2 seizoenen 'het boek' gesloten word. Te lang teren op een serie is meestal de serie zelf vermoorden.
3
Christophe
17 januari 2017, 12:44
Hoe meer afleveringen, hoe beter :-)
En een mogelijke spin-off zal ik 100% zeker ook volgen. GOT is de beste fantasy serie aller tijden en eigenlijk de enige van dit niveau (acteerprestaties, sets, storylines, ...)
0
anonymous
17 januari 2017, 13:27
Hoe meer GoT hoe beter. Een spin-off klinkt leuk, maar dat kan ook tegenvallen natuurlijk. Volgens mij willen de makers van het huidige GoT sowieso niet werken aan een spin-off, dus zal de productie in andere handen komen te liggen.

En ook waar de spin-off over moet gaan is belangrijk. Zelf zou ik wel graag een serie willen zien die zich een jaar of 100 voor GoT afspeelt.
0
anonymous
23 januari 2017, 23:45
Waar zal de spin-off over gaan : ik weet het misschien wel over de forrrester.
Zoals in de game zelf..
1
seriefan90
31 januari 2017, 16:47
maar de meeste forresters zijn ook al dood he en er komt een seizoen 2 van het spel diegene die het overleefd hebben zullen we terug zien dat heeft niks met de tv serie te maken denk ik.
Toon spoiler
0
Log in om een reactie achter te laten