Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Laatste seizoen Game of Thrones start in eerste helft 2019

Laatste seizoen Game of Thrones start in eerste helft 2019

HBO heeft meer informatie gegeven over de verschijningsperiode van het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones. De serie is in de eerste helft van 2019 te zien bij de Amerikaanse betaalzender.
Programmabaas Casey Bloys zei op een bijeenkomst van de Television Critics Association tegen Entertainment Weekly dat Game of Thrones in "de eerste helft" van 2019 te zien zal zijn. De zender liet eerder al weten dat het laatste seizoen van de serie zes afleveringen zal bevatten. MijnSerie heeft aanwijzingen dat het achtste seizoen start op 14 april.

Embed from Getty Images
Casey Bloys

Naar de laatste aflevering van het zevende seizoen van Game of Thrones keken 16,5 miljoen mensen. De opnames van het achtste seizoen zijn inmiddels afgerond.

De HBO-baas had ook nieuws over de prequel van Game of Thrones. Volgens hem starten de opnames van de pilot pas volgend jaar en niet al in oktober, zoals eerder deze maand door diverse Amerikaanse media werd gemeld. "Ik weet niet waar dat vandaan kwam, maar we hopen begin 2019 te beginnen", zei Bloys. Voor het project is bijvoorbeeld nog geen regisseur aangesteld en ook is de cast nog niet bekend.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten