Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

HBO toont trailer van laatste seizoen Game of Thrones

Na diverse korte teasers die nog weinig verklapten, heeft HBO nu de trailer van het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones gelanceerd.

Maisa Williams (Arya Stark) staat in het begin van de trailer centraal en zegt: "Ik ken de dood, hij heeft veel gezichten, ik kijk er naar uit om die te zien". Maar waar ze vervolgens naar toe rent blijft nog een raadsel. Daar moeten de kijkers op wachten totdat het achtste seizoen van Game of Thrones op zondag 14 april in première gaat bij HBO.

De trailer toont ook prachtige beelden van Winterfell en diverse draken. Jon Snow (Kit Harington) en Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) naderen de draken in de video. Eerder was al bekend gemaakt dat het laatste seizoen van Game of Thrones zes afleveringen zal bevatten. Ziggo Movies & Series toont de serie een Nederland een dag na de vertoning in de Verenigde Staten, dus vanaf 15 april.

De producenten van Game of Thrones lieten eerder weten dat ze meerdere scenario's voor de finale van de serie hebben gefilmd, omdat ze niet willen dat het voor de makers en acteurs duidelijk is hoe de serie eindigt.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_E71
06 maa 2019 11:48 - 06 maa 2019 11:49
Ik hoop op een episch seizoen/afsluiting. Heb er lang genoeg op moeten wachten. Trailer ziet er goed uit iig.
Reageer
avatar_BadWolf
06 maa 2019 17:24 -
Op 15 april a.s. eindigt het lange wachten, gevolgd door de korte pauzes. Op 20 mei weten we hoe het verhaal van deze memorabele serie eindigt. Houd moed, het einde is nabij!
Reageer
Game of Thrones