Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Kijkcijferrecord voor Game of Thrones

Kijkcijferrecord voor Game of Thrones

Game of Thrones heeft met de voorlaatste aflevering afgelopen zondag een kijkcijferrecord gevestigd bij HBO.
Het kijkcijfer steeg met 6 procent en kwam uit op 12,5 miljoen. Dat is het hoogste aantal dat HBO ooit heeft gescoord. Aanstaande zondag is de finale-uitzending en mogelijk wordt het aantal kijkers dan nog hoger.

De uitzending van 28 april had al 12,2 miljoen kijkers gescoord. De afleveringen worden bovendien na de uitzending miljoenen keren online bekeken. Daarnaast is de serie Game of Thrones kampioen op het gebied van illegale downloads.

Het blijkt overigens dat de meest recente aflevering, The Bells, qua waardering door de kijkers de laagst scorende aflevering in de serie is. Op Rotten Tomatoes heeft de aflevering een score van 53 procent, waarmee deze Rotten is. Alleen de afleveringen Unbowed, Unbent, Unbroken uit het vijfde seizoen (54 procent) en The Last of the Starks uit het achtste seizoen (57 procent) hebben een soortgelijke score.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

TragicError
16 mei 2019, 11:26
Lage waardering... Hebben de schrijvers slechte keuzes gemaakt in het script of heeft dit te maken met het rouwproces van de kijkers
0
Hagazar
16 mei 2019, 12:17
Het is allemaal veel te voorspelbaar geworden.
0
BadWolf
17 mei 2019, 22:50
Ze hebben het afgeraffeld. Ze mochten 10 afleveringen maken van HBO maar dat wilden de heren niet. Ze willen gewoon zo snel mogelijk met Star Wars beginnen.
0
Log in om een reactie achter te laten