Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Game of Thrones-evenement in Eindhoven

Game of Thrones-evenement in Eindhoven

Een van de grootste en leukste Game of Thrones fan-evenementen in Europa vindt plaats in het Beursgebouw Eindhoven op 7 en 8 december 2019. Het evenement heet het Throne Weekend.
Verschillende acteurs van het epische televisieprogramma zullen aanwezig zijn voor ontmoetingen, handtekeningen, fotoshoots en Q & A-panels. De line-up bestaat uit Isaac Hempstead-Wright (Bran Stark), Carice van Houten (Melisandre), Ian McElhinney (Barristan Selmy) en Kristian Nairn (Hodor). Meer acteurs zullen worden aangekondigd naarmate het evenement dichterbij komt.



Je kunt gaan zitten en je foto laten maken op een Iron Throne-replica. Verder is er een enorme 6ft drakenschedel en zijn er wapens, kronen, helmen en kostuums. Bovendien is er een Cosplay-wedstrijd, een samensmelting van 'costume' en 'play’. Deelnemers dragen kostuums om een ​​bepaald karakter uit Game of Thrones te verbeelden.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

TragicError
4 juni 2019, 14:24
Een beetje late reactie van mijn zijde, naar wie is de organisator van het evenement. Dat is namelijk nergens terug te vinden.
0
Log in om een reactie achter te laten