Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Gangs of London vernieuwd met een derde seizoen

Gangs of London vernieuwd met een derde seizoen

Gangs of London komt terug voor meer. Sky heeft de dramaserie vernieuwd met een derde seizoen.
Met Ṣọpẹ́ Dìrísù, Paapa Essiedu, Lucian Msamati, Michelle Fairley, Orli Shuka, Pippa Bennett-Warner, Brian Vernel, Narges Rashidi, Asif Raza Mir en Valene Kane in de hoofdrollen, volgt het misdaaddrama de gevechten tussen internationale bendes in de stad Londen.

De serie wordt in de Verenigde Staten uitgebracht op AMC+ en seizoen twee eindigde in december 2022.

Gangs of London

Seizoen drie wordt geregisseerd en geproduceerd door Kim Hong Sun en de productie van het achtdelige seizoen is al begonnen. Het volgende werd onthuld over seizoen drie:

"Elliot, de ex-undercoveragent die gangster is geworden, opereert nu als een topcrimineel naast de Dumanis, maar hun zaken worden in chaos gegooid wanneer hun lading cocaïne wordt gemorst, wat resulteert in de dood van honderden burgers in heel Londen. De daaropvolgende chaos trekt de aandacht van de autoriteiten en zet de bendes van Londen onder druk als nooit tevoren. De gevolgen - zowel persoonlijk als professioneel - zullen verwoestende gevolgen hebben voor iedereen, van de Wallaces tot Luan, Lale en de straatbendes. Dit was een gerichte aanval en het is nog maar het begin, maar de vraag is: wie heeft het gedaan en waarom?"

De startdatum voor Gangs of London seizoen drie wordt later bekendgemaakt.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Futsudo
30 oktober 2023, 14:12
Hopelijk haalt dit derde seizoen weer hetzelfde niveau als het eerste seizoen want het tweede seizoen vond ik tegenvallen.
1
Log in om een reactie achter te laten