Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Titel The Boys spin-off bekend gemaakt

Universiteit, superhelden, hormonen die parten spelen - wat kan er misgaan in Gen V?

Fans van de superheldenserie The Boys zullen daarachter gaan komen als de nieuwe spin-off Gen V in première zal gaan. De serie wordt op dit moment opgenomen en de premièredatum zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

De leden van de cast hebben zichzelf voorgesteld in een promo die is gepost op de social mediasites van The Boys.


In de video vertellen de castleden wat er in de serie zoal zal gaan gebeuren. "Het wordt een achtbaan," zegt Lizze Broadway. "Het is gevuld met bloed, ingewanden en alles daar tussen in." Jaz Sinclair vertelde: "Er zal liefde zijn en mooie relaties en enorm veel actie en superhelden."

Naast Broadway en Sinclair zullen ook Chance Perdomo, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas en Marco Pigossi een rol gaan spelen in de nieuwe serie.

Gen V zal zich gaan afspelen in de enige superhelden-universiteit van het land, deze wordt geleidt door Vought International en is speciaal voor jongvolwassen superhelden. Gen V is een R-rated serie die het leven verkent van hormonale, competitieve supers die hun fysieke, seksuele en morele grenzen op de proef stellen en strijden om de beste contracten in de beste steden. De serie beweerd deels een college-serie, deels de Hunger Games te zijn.

Michele Fazekas en Tara Butters dienen als showrunners en uitvoerende producenten. Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Craig Rosenberg, Zak Schwartz, Erica Rosbe en Michaela Starr dienen ook als uitvoerende producenten op Gen V, en Brant Engelstein fungeert als co-uitvoerend producent.

De verwachting is dat The Boys spin-off Gen V in 2023 in première zal gaan bij Prime Video.
Vorige aflevering
Guardians of Godolkin
Guardians of Godolkin
01x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
20 jul 2022 10:42 -
Lang niet zo hyped geweest voor een spin-off serie. Kom maar op!
Reageer
avatar_BlackBiker
20 jul 2022 12:41 -
Ik moet het eerst nog zien. Ik heb helemaal niets met tienerseries, maar met een Boys sausje er overheen kan het leuk zijn. Daarnaast zal dit gaan over nieuwe personages en zullen we The Boys en The Seven waarschijnlijk niet, of alleen in cameo's terug zien. Het hele concept is totaal anders.
En wordt dit gemaakt van origineel (comic) bronmateriaal of heeft het productieteam dit zelf bedacht?
Ik zit dus nog niet zo in die hype, maar ik zal het zeker een kans geven.
Reageer
Gen V