Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

The Boys-spinoff Gen V heeft eindelijk een premièredatum te pakken

Gen V heeft eindelijk een premièredatum. Eric Kripke zit achter de spin-off met Michele Fazekas en Tara Butters als showrunners.

Met in de hoofdrollen Jaz Sinclair (Chilling Adventures of Sabrina), Chance Perdomo, Lizze Broadway (The Rookie), Shelley Conn (Liar), Maddie Phillips (Teenage Bounty Hunters), London Thor (Shameless (US)), Derek Luh (Shining Vale), Asa Germann (Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story), Patrick Schwarzenegger (The Staircase), Sean Patrick Thomas (Reasonable Doubt) en Marco Pigossi (Alta Mar) volgt de serie supes-studenten die naar de universiteit gaan die gerund wordt door het beruchte Vought International bedrijf.

Gen V zal gastoptredens bevatten van Jessie T. Usher, Colby Minifie en P.J. Byrne uit de serie The Boys.

Gen V

Volgens Variety onthulde Prime Video het volgende over het plot van de aankomende serie:

"Uit de wereld van The Boys komt Gen V, dat de training onderzoekt van de eerste generatie superhelden die weet hebben van Compound V, en dat hun krachten in hen zijn geïnjecteerd, in plaats van door God gegeven. Deze jonge, competitieve helden stellen hun fysieke en morele grenzen op de proef en strijden om de felbegeerde toppositie van de school. Ze leren al snel dat ambitie gepaard gaat met offers en dat het verschil tussen goed en kwaad niet zo duidelijk is als ze ooit dachten. Wanneer de duistere geheimen van de universiteit aan het licht komen, moeten de studenten leren wat voor soort helden ze gaan worden."

De Gen V-serie verschijnt op vrijdag 29 september.

Bekijk hieronder de nieuwe poster en een eerder uitgebrachte teaser voor de nieuwe serie.

13839 poster Gen V
Video on youtube
Vorige aflevering
Guardians of Godolkin
Guardians of Godolkin
01x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_SLP
23 jul 2023 20:38 -
Zoveel zin in!!
Reageer
avatar_Futsudo
24 jul 2023 00:02 -
Het schijnt dat Gen V nóg bloederiger en heftiger is dan The Boys. Ben zeker nieuwschierig naar deze spinoff.
Reageer
Gen V