Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Prime Video geeft poster en personagebeschrijvingen vrij voor Gen V

Gen V komt volgende maand naar Prime Video en de streamingdienst heeft nu een nieuwe poster en details vrijgegeven voor de spin-offserie van The Boys.

Met in de hoofdrollen Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas en Marco Pigossi, speelt de Gen V-serie zich af in Godolkin University en volgt het de eerste generatie superhelden die weten dat hun krachten afkomstig zijn van Compound V. Jessie T. Usher, Colby Minifie en P.J. Byrne uit de originele The Boys-serie maken gastoptredens.

13985 Gen V foto

Prime Video onthulde meer over de aankomende serie in onderstaand persbericht:

"Vandaag heeft Prime Video de officiële poster en personagebeschrijvingen vrijgegeven voor de langverwachte Amazon Original-serie Gen V, die afkomstig is uit de wereld van The Boys. De serie debuteert exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden over de hele wereld met drie afleveringen op vrijdag 29 september, gevolgd door wekelijkse afleveringen tot aan de epische seizoensfinale op vrijdag 3 november. Gen V zal deel uitmaken van de besparingen, het gemak en het entertainment waarvan Prime-leden genieten in één enkel lidmaatschap.

Gen V speelt zich af in de duivelse wereld van The Boys en breidt het universum uit naar Godolkin University, de prestigieuze superheldenuniversiteit waar studenten worden opgeleid tot de volgende generatie helden - bij voorkeur met lucratieve sponsorcontracten. Je weet wat er gebeurt als superhelden slecht worden, maar niet alle superhelden beginnen corrupt. Naast de typische chaos op de universiteit van jezelf vinden en feesten, worden deze jongeren geconfronteerd met explosieve situaties ... letterlijk. Terwijl de studenten strijden om populariteit en goede cijfers, is het duidelijk dat er veel meer op het spel staat als er superkrachten in het spel zijn. Wanneer de groep jonge supes ontdekt dat er iets groters en sinisters aan de hand is op school, worden ze op de proef gesteld: Worden zij de helden of de schurken van hun verhaal?

De cast van de serie bestaat uit Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas en Marco Pigossi. Gen V heeft ook gastacteurs Clancy Brown en Jason Ritter, evenals optredens van Jessie T. Usher, Colby Minifie, Claudia Doumit en P.J. Byrne, die hun rollen uit The Boys oppakken.

Jaz Sinclair speelt Marie Moreau, een achttienjarige superheldin die haar eigen bloed kan controleren en bewapenen. Als eerstejaars op de door Vought gerunde Godolkin Universiteit wil ze graag bewijzen dat ze heeft wat nodig is om bij The Seven te komen, maar ze wordt afgeleid door een mysterie dat ze op de school begint te ontrafelen.

Chance Perdomo speelt Andre Anderson, een junior op Godolkin University met magnetische krachten. Hij is de beste vriend van Golden Boy en de zoon van de beroemde superheld Polarity. Andre heeft een grote taak, want hij gaat de naam Polarity overnemen zodra zijn vader met pensioen gaat. Wanneer Andre zich realiseert dat er iets gaande is op school, neemt hij het heft in eigen handen om het mysterie op te lossen.

Lizze Broadway speelt Emma Meyer, die ook bekend staat onder haar superheldennaam Little Cricket, omdat ze superklein kan worden. Hoewel ze onzeker en naïef is, waardoor ze vaak in compromitterende posities terechtkomt, raakt ze goed bevriend met haar eerstejaars kamergenoot Marie, en samen navigeren ze door de mysterieuze gevaren op de Godolkin Universiteit.

Shelley Conn speelt Indira Shetty, de decaan van Godolkin University. Ze heeft geen krachten, maar haar achtergrond in superheldenpsychologie en haar ongeëvenaarde vermogen om te analyseren wat supes drijft, maken haar onmisbaar voor de school. Haar doel is om van Godolkin University de meest elitaire school voor supes te maken en ze is bijzonder geïnteresseerd in Marie wanneer ze op de campus aankomt.

Maddie Phillips speelt Cate Dunlap, een studente op Godolkin University die goed bevriend is met Jordan en Andre. Cate is in staat om mensen alles te laten doen wat ze beveelt door middel van haar handen, die ze in haar voordeel gebruikt. Ze is krachtig en zelfverzekerd en ze is ook de vriendin van Luke, waardoor ze een van de populairste supes op de campus is.

London Thor en Derek Luh spelen Jordan Li, een competitieve student aan Godolkin University die er alles voor over heeft om de top te bereiken.

Asa Germann speelt Sam, een superexpert die wanhopig probeert te ontsnappen aan zijn ongelukkige omstandigheden. Hij is extreem krachtig, met superkracht en onkwetsbaarheid. Hoewel hij een goed hart heeft, wordt hij geplaagd door zijn hallucinaties, die het hem soms moeilijk maken om onderscheid te maken tussen wat wel en niet de realiteit is.

Patrick Schwarzenegger speelt Luke Riordan, die ook bekend staat onder zijn superheldennaam Golden Boy, omdat hij zijn hele lichaam in brand kan steken. Hij is een laatstejaars aan de Godolkin Universiteit en zit in de hoogste klas, met de beste vooruitzichten om bij The Seven te komen.

Sean Patrick Thomas speelt Polarity, Andre's vader en een gevierd oud-leerling en bestuurder van Godolkin University. Polarity verwacht dat zijn zoon in zijn voetsporen zal treden door de naam Polarity over te nemen wanneer hij met pensioen gaat. Hij gelooft dat Andre voorbestemd is voor The Seven en hij zal er alles aan doen om zijn droom werkelijkheid te laten worden.

Clancy Brown speelt Professor Rich 'Brink' Brinkerhoff, een gerenommeerde professor in misdaadbestrijding aan de Godolkin Universiteit die superhelden als A-Train, Queen Maeve en The Deep heeft onderwezen. Hij is toegewijd aan het vinden van nieuw toptalent op Godolkin University om zich bij The Seven aan te sluiten en gelooft dat Golden Boy heeft wat nodig is om de volgende te zijn.

Marco Pigossi speelt Dr. Edison Cardosa, een begaafde arts met banden met de Godolkin Universiteit.

Michele Fazekas en Tara Butters zijn de showrunners en uitvoerend producenten. Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Craig Rosenberg, Nelson Cragg, Zak Schwartz, Erica Rosbe en Michaela Starr zijn ook uitvoerend producent van de spin-offserie. Co-uitvoerend producenten zijn Brant Englestein, Sarah Carbiener, Lisa Kussner, Gabriel Garcia, Aisha Porter-Christie, Judalina Neira en Loreli Alanís. De serie wordt geproduceerd door Sony Pictures Television en Amazon Studios, in samenwerking met Kripke Enterprises, Point Grey Pictures en Original Film."

Hieronder kun je de poster voor Gen V bekijken.

13985 Gen V poster
Video on youtube
Vorige aflevering
Guardians of Godolkin
Guardians of Godolkin
01x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Gen V