Leuk?
13
0
Bekijk stemmen

Gen V vernieuwd met tweede seizoen

Er staat weer een nieuw schooljaar te wachten voor de studenten van de Godolkin Universiteit in Gen V.

Amazon heeft Gen V, de spin-off van The Boys die zich afspeelt op de Godolkin Universiteit (of GodU), vernieuwd voor een tweede seizoen. Het nieuws komt ongeveer halverwege het eerste seizoen, terwijl het publiek zich voorbereidt op de finale op 3 november.

Gen V speelt zich af op de enige universiteit in Amerika die exclusief is voor jonge superhelden, beheerd door Vought International. De serie verkent het leven van hormonale, competitieve 'Supes' terwijl ze hun fysieke, seksuele en morele grenzen op de proef stellen in de strijd om de hoogste positie op school.

De cast bestaat uit Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas en Marco Pigossi. Gen V heeft ook gastoptredens van Clancy Brown en Jason Ritter, evenals verschijningen van Jessie T. Usher, Colby Minifie, Claudia Doumit en P.J. Byrne, die hun rollen uit The Boys herhalen.

"Het uitbreiden van het universum van The Boys met een serie zo gedurfd als Gen V is een ongelooflijke reis voor ons geweest, samen met onze geweldige partners bij Sony. Vanaf ons eerste gesprek met showrunners Michele Fazekas en Tara Butters, samen met Eric Kripke, Evan Goldberg en Seth Rogen, wisten we dat Gen V de grenzen zou verleggen. Hun onverontschuldigende aanpak is precies wat het publiek waardeert, en het heeft Gen V tot de nummer 1 serie op Prime Video gemaakt in meer dan 130 landen," aldus Vernon Sanders, hoofd televisie van Amazon MGM Studios. "Gen V is de meest gewilde nieuwe Original serie van Prime Video in 2023, en we zijn enthousiast dat onze fantastische cast en crew doorgaan met het vertellen van moedige en gedurfde verhalen van Gen V aan onze klanten."

Dit is het eerste inzicht dat Amazon heeft vrijgegeven over de prestaties van Gen V. Het is nog geen maand geleden dat de eerste drie afleveringen op 29 september in première gingen, wat betekent dat de serie nog niet op de Nielsen-streaminglijsten zou zijn verschenen. Het is mogelijk dat er in de komende weken meer gegevens beschikbaar zullen zijn als de serie de top 10 van streaming breekt.

Michele Fazekas en Tara Butters zijn de showrunners en uitvoerende producenten. Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Craig Rosenberg, Nelson Cragg, Zak Schwartz, Erica Rosbe en Michaela Starr dienen ook als uitvoerende producenten van de spin-off serie.

Video on youtube
Vorige aflevering
Guardians of Godolkin
Guardians of Godolkin
01x08
Leuk?
13
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Gen V