Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Courtney B. Vance speelt Aretha Franklins vader in nieuw seizoen Genius

National Geographic gaat binnenkort van start met de opnamen voor het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.

Het komende seizoen van Genius is een serie over het leven van de alom geprezen Queen of Soul, die gemaakt wordt met instemming van de nabestaanden. Cynthia Erivo speelt Aretha Franklin in de serie, de zangeres die in augustus 2018 overleed. Cynthia Erivo is een Britse actrice en zangeres, die eerder te zien was in de series Chewing Gum en Mr Selfridge.


Courtney B. Vance

Courtney B. Vance gaat de vader van Aretha Franklin spelen in de serie, zo werd gisteren bekend. De acteur, die in 2016 een Emmy won voor zijn rol als Johnnie Cochran in American Crime Story, vindt het een eer om toe te treden tot het team van Genius. "Aretha Franklin was een geweldige vrouw die mijn vrouw en ik oprecht liefhadden."

De opnames van de serie beginnen in december. Genius: Aretha zal te zien zijn in 172 landen en in 43 talen. Eerder stonden op de zender National Geographic de levens van Albert Einstein en Pablo Picasso centraal.
Vorige aflevering
Can You Imagine
Can You Imagine
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Genius