Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Young Sheldon-acteurs verschijnen in spin-off Georgie & Mandy's First Marriage

Acteurs uit Young Sheldon zullen helpen bij de aftrap van de aankomende spin-off, Georgie & Mandy's First Marriage.

Bronnen melden dat Zoe Perry, Annie Potts en Raegan Revord en zullen verschijnen in de multi-camera comedyserie, waarmee ze zich herenigen met hoofdrolspelers Montana Jordan en Emily Osment.

In de serie moeten Georgie en Mandy zich navigeren tussen de uitdagingen van volwassenheid, het ouderschap en het huwelijk, terwijl ze hun jonge kinderen in Texas proberen op te voeden.

15703 Young Sheldon foto

Perry en Potts, die Georgie's moeder Mary en zijn Meemaw speelden, verschijnen in de eerste aflevering, en Revord, Georgie's zus Missy, verschijnt in de tweede. Het is ook mogelijk dat Iain Armitage (oftewel broer Sheldon) op een bepaald moment verschijnt, maar op dit moment is er nog niets gepland.

Uitvoerend producent Steve Holland zei het volgende over de Cooper familie die opduikt in de spin-off:

"Zoals we altijd hebben gezegd, is dit een wereld waarin deze familie bestaat en deel kan uitmaken van deze wereld. We houden van al deze acteurs. Sheldon is in Pasadena en gaat naar school, maar ik denk dat we hem voor een kerst- of Thanksgiving-aflevering graag zouden willen zien langskomen.

Dit is een wereld waarin deze acteurs kunnen blijven komen en spelen. We willen er geen 'gastacteur van de week' van maken, maar ze maken deel uit van deze wereld."

Georgie & Mandy's First Marriage gaat op donderdag 17 oktober in première op CBS.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Georgie & Mandy's First Marriage