Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Succesvolle BBC-comedyserie Ghosts (2019) eindigt na vijf seizoenen

BBC's Ghosts (2019) stopt na het komende vijfde seizoen, waarmee een einde komt aan een van de meest succesvolle familie-comedyseries van de BBC van de afgelopen generatie.

Het Monumental Television-team achter de serie kondigde op sociale media aan dat "na vijf ongelooflijke jaren in de zalen van Button House te hebben rondgespookt, we hebben besloten dat de tijd rijp is om onze geliefde comedyserie Ghosts in vrede te laten rusten."

"We hadden ons nooit de ontvangst van de serie kunnen voorstellen, of het plezier dat we hadden bij het maken ervan, en we willen onze geweldige cast en crew bedanken, evenals iedereen bij BBC Comedy, BBC1 en Monumental Television voor hun onvermoeibare steun," voegden ze eraan toe.

Ghosts (2019)

Ghosts (2019) volgt een jong stel dat een oud herenhuis erft waarvan ze niet beseffen dat het vol geesten zit, die elk een verhaal hebben. De serie is een grote hit met regelmatig 4 tot 5 miljoen geconsolideerde kijkers per week. In de serie spelen schrijvers en makers Mathew Baynton, Simon Farnaby, Martha Howe-Douglas, Jim Howick, Laurence Rickard, Ben Willbond, Lolly Adefope, Charlotte Ritchie en Kiell Smith-Bynoe.

In het vijfde en laatste seizoen gaan Alison (Ritchie) en Mike (Smith-Bynoe) op zoek naar andere manieren om de eindjes aan elkaar te knopen en overwegen ze een nieuw hoofdstuk dat een enorm effect zou kunnen hebben op de (na)levens van de geesten.

De serie is omgewerkt tot een succesvolle Amerikaanse comedyserie op CBS, die tot nu toe twee seizoenen loopt. De Britse Ghosts (2019) is de eerste serie waarvan is onthuld dat het stopt nadat de BBC heeft aangekondigd 1000 uur aan series per jaar te schrappen in een strijd om honderden miljoenen ponden te besparen.

Ghosts (2019) is een productie van Monumental Television in samenwerking met Them There voor de BBC en werd gemaakt in opdracht van Jon Petrie, Director of BBC Comedy Commissioning. De producent is Pat Tookey-Dickson, de regisseur is Simon Hynd, en beide makers (die ook makers en acteurs zijn van Yonderland) zijn uitvoerend producent naast Monumental's Alison Carpenter, Debra Hayward en Alison Owen.

Ghosts (2019) wordt gedistribueerd door BBC Studios en de Commissioning Editor voor de BBC is Seb Barwell.
Video on youtube
Vorige aflevering
Last Resort
Last Resort
05x06
Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_saskya
02 apr 2023 15:12 -
Wat ontzettend jammer!!!
Reageer
avatar_Tara72
02 apr 2023 15:43 -
Jammer dat het stopt, ik vind het juist een grappige serie
Reageer
Ghosts (2019)