Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Ghosts vernieuwt met een vierde seizoen door CBS

CBS is op zoek naar meer lachsalvo's na het geven van een vroegtijdige vernieuwing voor een vierde seizoen aan de bovennatuurlijke komedie Ghosts.

Het is de nieuwste vernieuwing voor het netwerk in handen van Paramount, dat eerder deze week ook al een derde seizoen gaf aan Fire Country en vorige week de Justin Hartley-serie Tracker een tweede seizoen.

Ghosts

Ghosts, gebaseerd op de Britse komedie van de BBC, is een succes voor CBS sinds de lancering in 2021. Het derde seizoen heeft gemiddeld meer dan tien miljoen kijkers in live 7-daagse multiplatformweergave, wat een lichte stijging is ten opzichte van vorig jaar, en de streamingcijfers zijn gestegen op Paramount+, waar het bedrijf zei dat het in februari de nummer één komedie was.

De verhuizing geeft wat continuïteit aan de comedyserie van CBS voor volgend seizoen, aangezien twee van de langer lopende series, Young Sheldon en Bob Hearts Abishola ten einde lopen.

Ergens anders op het komediefront heeft het netwerk een spin-off bestelt van Young Sheldon, met Montana Jordan en Emily Osment in de hoofdrollen, en start het later dit jaar met Poppa's House met Damon Wayans in de hoofdrol.

The Neighborhood is vorige maand ook begonnen aan zijn zesde seizoen, maar er is nog geen nieuws over een vernieuwing voor die serie.

De vroege beslissing om de serie te vernieuwen zou het netwerk ook in staat kunnen stellen om vooruit te plannen voor een mogelijke IATSE staking.

In Ghosts spelen Rose McIver en Utkarsh Ambudkar de hoofdrollen van een stel dat een vervallen landhuis erft in de staat New York dat ze besluiten om te bouwen tot een bed & breakfast. Na een bijna-doodervaring is McIver's personage plotseling in staat om geesten te zien die het huis bewonen.

Brandon Scott Jones, Richie Moriarty, Danielle Pinnock, Asher Grodman, Román Zaragoza, Sheila Carrasco, Rebecca Wisocky en Devon Chandler Long spelen ook mee.

De serie wordt geproduceerd door Joe Port en Joe Wiseman, die optreden als showrunners, Trent O'Donnell, Jay Karas, Matthew Baynton, Jim Howick, Simon Farnaby, Laurence Rickard, Ben Willbond en Martha Howe-Douglas, Alison Carpenter, Debra Hayward, Alison Owen en Angie Stephenson.

De serie wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met Lionsgate Television en de productietak van BBC Studios in Los Angeles. Onlangs werd onthuld dat de deal tussen BBC Studios en Lionsgate, die Ghosts voortbracht, onlangs eindigde.

Amy Reisenbach, president van CBS Entertainment noemde Ghosts een "bewezen kijkersfavoriet".
Vorige aflevering
Isaac's Wedding
Isaac's Wedding
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ghosts