Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC trekt stekker uit nieuwkomer Go On

De Amerikaanse zender NBC heeft gisteren bekend gemaakt dat Matthew Perry’s Go On geen tweede seizoen zal krijgen. De kijkcijfers van Go On begonnen erg goed maar zakte langzaam weg. Vorige maand was de laatste afleveringen van het seizoen nog maar goed voor 2,6 miljoen kijkers.

Go On komt in het rijtje van de al eerdere geannuleerde series 1600 Penn, Guys with Kids, Up All Night en Whitney. NBC heeft tot nu toe alleen Parks and Recreation verlengd.
Vorige aflevering
Urn-ed Run
Urn-ed Run
01x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_JanWillemK
11 Mei 2013 13:33 -
Ahhh serieus? Dit vond ik nou wel een leuke comedy! :(
2,6 miljoen is toch niet eens zo weinig? Er zijn series die het doen met minder kijkers maar wel gewoon vernieuwd worden....
Reageer
avatar_SerieJunk
13 Mei 2013 11:12 -
@ Dubst3p

2,6 Miljoen op NBC is te vergelijken met The Voice of Holland die minder dan 1 miljoen kijkers heeft. Slecht dus.

Shows met minder dan 2,5 miljoen kijkers komen vaak van kabelzenders (HBO, ShowTime, AMC, The FX, SyFy, Sundance). Dat zijn betaalzenders en krijgen hun inkomen op andere manieren. De enige commerciële zender in Amerika die doorgaans een laag aantal kijkers heeft is The CW. Maar die richt zich op een zekere doelgroep (jongeren) en heeft dus ook andere belangen.

Toch wel jammer. Vond dit een leuke show om te kijken. Toch erger ik me mateloos aan de manier waarop NBC omgaat met haar shows. Ze gooien shows naar andere dagen, hebben geen goede lead-ins en weten de waarde niet in te schatten van goede comedy (dan heb ik het even over Community). Ze moeten daar eens realiseren dat de tijden van Friends, Will & Grace, Mad About You en Frasier voorbij zijn.
Reageer
avatar_anonymous
13 Mei 2013 23:20 -
NO WAY! Dit is echt zonde, ik vond deze serie echt goed! Balen :(
Reageer
avatar_ELSimpatico
17 Mei 2013 23:54 -
is wel jammer, is dit niet de tweede serie na mr. sunshine die van matthew perry faalt na een seizoen ?
Reageer
avatar_TheShepherd
03 jun 2013 16:22 -
Erg jammer dit. Was erg leuke serie vond ik. Zag mezelf zeker nog wel aantal seizoenen naar kijken.
Reageer
Go on