Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

MGM+ vernieuwt Godfather of Harlem met een vierde seizoen

Het nieuwe seizoen, met Forest Whitaker in de hoofdrol en bedacht door Chris Brancato en Paul Eckstein, begint volgend jaar in New York.

Seizoen vier zal gaan over Bumpy Johnson (Whitaker) terwijl hij zijn bloedige oorlog om de controle over Harlem voortzet tegen de maffiafamilies van New York, terwijl hij te maken krijgt met de opkomst van een potentiële rivaal in de onlangs gearriveerde zwarte gangster Frank Lucas. Na de tragische dood van Malcolm X (Jason Alan Carvell) moet Bumpy ook worstelen met de betrokkenheid van zijn dochter Elise (Antoinette Crowe-Legacy) bij de Black Panthers.

Godfather of Harlem

Volgens MGM+ is Godfather of Harlem de nummer 1 acquisitieleverancier voor het platform en een van de beste originele series.

"Na zo'n lange tijd weg te zijn geweest, ben ik zo opgewonden om terug te keren op de set samen met zo'n ongelooflijke cast, crew en creatief team, onder de krachtige leiding van Chris Brancato. We zijn Michael Wright zo dankbaar voor zijn steun bij MGM+ en we zijn blij dat Godfather of Harlem aanslaat bij fans over de hele wereld. We kunnen niet wachten om aan seizoen vier te beginnen!" zei Forest Whitaker.

In het vierde seizoen zullen onder andere Ilfenesh Hadera, Lucy Fry, Antoinette Crowe-Legacy en Erik LaRay Harvey terugkeren.

De serie wordt geproduceerd door ABC Signature en is uitvoerend geproduceerd door Chris Brancato, Paul Eckstein, Forest Whitaker, Nina Yang Bongiovi, James Acheson en Markuann Smith. Swizz Beatz treedt op als uitvoerend muziekproducer.
Video on youtube
Vorige aflevering
Our Black Shining Prince
Our Black Shining Prince
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Godfather of Harlem