Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Steeds minder kijkers voor Goede Tijden, Slechte Tijden

De RTL 4-soap Goede Tijden, Slechte Tijden heeft op de maandaguitzending na de hele week onder de grens van één miljoen kijkers gescoord. Het is het volgende teken dat de lineaire kijktijd steeds verder afneemt.
Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. GTST zette op maandag nog 1,1 miljoen kijkers neer, maar scoorde op de vier avonden daarna steeds een dikke 900.000 kijkers. Zo zaten er vrijdag 954.000 mensen (17 procent van de kijkers) klaar voor de soapserie.

Online wordt Goede Tijden, Slechte Tijden niet geweldig vaak teruggekeken. De best bekeken uitzending van afgelopen maand was die van 12 maart, die 58.000 keer online werd gezien. Ter vergelijking: De Luizenmoeder van 4 maart had 351.000 online kijkers.

De best bekeken uitzending van GTST ooit was die van 28 maart 2003, met 2.710.000 kijkers. Dit was de 2.500ste aflevering. In deze aflevering overleed het personage Simon Dekker.

RTL is niettemin absoluut niet van plan om te stoppen met Goede Tijden, Slechte Tijden, de serie die al sinds 1 oktober 1990 wordt uitgezonden. De reden daarvan is te lezen in de column Uitgelicht: Het wonderlijke succes van Goede Tijden, Slechte Tijden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten