Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Een tweede seizoen voor Goliath

Amazon heeft de juridische dramaserie Goliath vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede seizoen krijgt ook een nieuwe showrunner Clyde Phillips (Dexter, Nurse Jackie, Feed the Beast).


Joe Lewis, chef komedie, drama en VR bij Amazon Studios zei het volgende over de vernieuwing: “Amazon is trots op Goliath en Billy Bob {Thornton} is verbazingwekkend, Golden Globe-winnende prestatie. Geweldige series als deze helpen om de kunst van het verhalen vertellen naar grotere hoogte te doen stijgen. We kunnen niet wachten om onze klanten snel een nieuw seizoen te laten zien.”

Het eerste seizoen, dat op 13 oktober 2016 in première ging, werd over het algemeen positief ontvangen. Billy Bob Thorton kreeg zelfs een Golden Globe Award voor beste acteur in een Televisieserie, Drama. Goliath vertelt het verhaal over de eens krachtige advocaat, Billy McBride, die nu een burn-out heeft en meer tijd besteed in een bar dan een rechtszaal. Wanneer hij met tegenzin instemt met het voortzetten van een onrechtmatige dood-rechtszaak tegen de grootste klant van Cooperman & McBride, het enorme advocatenkantoor die hij hielp creëren, ontdekken Billy en zijn bij elkaar geraapte team een grote en dodelijke samenzwering die hen allemaal in gevaar brengt in een leven of dood-proces tegen de ultieme Goliath.

Het eerste seizoen liet na de laatste aflevering genoeg ruimte open voor nog meer Goliath en die komt er dan nu. Helaas is er nog niet bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen van start zal gaan of hoeveel afleveringen deze gaat krijgen.

Een tweede seizoen voor Goliath, ga je kijken?


Billy Bob Thornton
Vorige aflevering
It's Time
It's Time
04x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Goliath