Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Maak kans op het tweede seizoen van Gomorra

Maak kans op het tweede seizoen van Gomorra

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Gomorra (2014). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Gomorra (2014)
Als godfather Pietro Savastano ontsnapt uit de gevangenis en zijn voormalig rechterhand Ciro zijn zoon Genny neerschiet lijkt er een einde te zijn gekomen aan de alleenheerschappij van Pietro. CIRO “De Onsterfelijke” is klaar om samen met zijn vroegere rivaal Salvador Conte de macht te grijpen. Pietro, Genny, Ciro en Conte lijken de vier hoofrolspelers op een toneel vol haat, liefde en wraak. Maar dan betreden twee vrouwen datzelfde bloederige toneel om hun deel van de macht over Napels op te eisen. Wat volgt is een gewelddadige strijd vol list en bedrog.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Acteurs: Marco D'Amore, Fortunato Cerlino, Maria Pia Calzone ,Salvatore Esposito, Marco Palvetti
Taal: Italiaans
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen Gomorra (2014):
Video on youtube
Maak kans op het tweede seizoen van Gomorra. De activiteiten van de Napelse maffia overschrijden nog wel eens de landsgrenzen van Italië. Welke van onderstaande landen komt niet voor in Gomorra?
Deze poll is gesloten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

SJS
6 oktober 2016, 09:10
WoW het tweede seizoen heb ik helaas nog niet gezien. Maar we zaten elke week met spanning op het puntje van de bank te kijken. Lampen uit. Dit is echt een te gekke serie. Ik hoop dat er meerdere seizoenen zullen volgen.
0
E71
7 oktober 2016, 00:19
Een derde en vierde seizoen zijn in de maak.
0
Log in om een reactie achter te laten