Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

NBC komt met derde seizoen Good Girls

NBC heeft aangekondigd dat de komische dramaserie Good Girls zal terugkeren met een derde seizoen. Het tweede seizoen is nu nog bezig en er was onzekerheid over een vervolg.

Good Girls volgt drie voorstedelijke moeders die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Als ze voelen dat het tijd wordt om wat te doen aan hun financiële situatie, gaan ze een lokale supermarkt beroven met (speelgoed)pistolen. Helaas loopt het niet geheel zoals verwacht en komen de drie moeders erachter dat het iets lastiger gaat worden om weg te komen met de misdaad en buit.

“We zijn enthousiast dat we de vriendschap en avonturen van deze drie ongelooflijke vrouwen kunnen blijven volgen en tegelijkertijd herkenbare kwesties kunnen delen op een grappige en verrassende manier”, vertelde Lisa Katz van NBC Entertainment bij de aankondiging van het derde seizoen.

Video on youtube


De komische dramaserie met afleveringen van een uur werd vanaf het begin door NBC na The Voice (US) uitgezonden en trok daardoor redelijk veel kijkers. De serie Good Girls is hier te zien bij Netflix, maar die biedt tot dusver alleen het eerste seizoen aan. Het tweede seizoen zal binnenkort volgen, maar Netflix meldt nog geen datum.
Vorige aflevering
Nevada
Nevada
04x16
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Good Girls