Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Good Omens door Prime Video vernieuwd met een derde en laatste seizoen

Michael Sheen en David Tennant keren terug voor een derde en laatste seizoen van het fantasy-drama Good Omens.

Amazon heeft gezegd dat de productie van het laatste seizoen "binnenkort" zal beginnen in Schotland. Neil Gaiman blijft uitvoerend producent, schrijver en showrunner.

Rob Wilkins van Narrativia, die de nalatenschap van Terry Pratchett vertegenwoordigt, en Josh Cole, hoofd komedie van BBC Studios Productions, zullen ook de productie op zich nemen.

14497 Good Omens s2 foto

In wat oorspronkelijk bedoeld was als een gelimiteerde serie, zal Sheen terugkeren als Aziraphale, een kieskeurige engel en handelaar in zeldzame boeken, en Tennant als de snel levende demon Crowley - een onwaarschijnlijk duo dat samenwerkt om de wereld te redden van de Apocalyps.

Good Omens is gebaseerd op de geliefde roman Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch van Sir Terry Pratchett en Gaiman. Het nieuwe seizoen wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios, BBC Studios Productions, the Blank Corporation en Narrativia.

"Good Omens heeft elk vakje aangevinkt voor een slimme, geestige en grappige komedie die het niet alleen tot een succes maakte op Prime Video, maar ook 'goedheid' kijkbaar en leuk maakte dankzij de immense creativiteit van Neil en Terry," zegt Vernon Sanders, hoofd televisie, Amazon MGM Studios. "Het laatste seizoen zit zeker vol met dezelfde dynamische energie waar onze wereldwijde klanten van zijn gaan genieten."

Gaiman voegde eraan toe: "Ik ben zo blij dat ik eindelijk het verhaal kan afmaken dat Terry en ik in 1989 en in 2006 hebben gepland. Terry was vastbesloten dat als we Good Omens voor televisie zouden maken, we het verhaal helemaal tot het einde zouden kunnen brengen. Seizoen één ging over het afwenden van Armageddon, gevaarlijke profetieën en het Einde van de Wereld. Seizoen twee was lief en zacht, hoewel het misschien minder vreugdevol eindigde dan een bepaalde Engel en Demon misschien hadden gehoopt. Nu, in seizoen drie, gaan we ons opnieuw bezighouden met het einde van de wereld. De plannen voor Armageddon lopen fout. Alleen Crowley en Aziraphale die samenwerken kunnen hopen het recht te zetten. En ze praten niet met elkaar."

Een startdatum voor seizoen drie van Good Omens wordt later bekendgemaakt.
Vorige aflevering
Chapter 6: Every Day
Chapter 6: Every Day
02x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
18 dec 2023 18:28 -
Leuk nieuws! Dit is een hele grappige serie en ik ben blij dat hij nog een seizoen krijgt om het verhaal af te maken.
Reageer
avatar_Futsudo
11 jan 2024 11:01 - 11 jan 2024 12:22
Ik heb pas beide seizoenen gezien en het is geweldig nieuws om te lezen dat er nog een derde seizoen volgt. Ben benieuwd hoe het verhaal zich nog verder gaat ontwikkelen.
Reageer
Good Omens