Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Productie derde seizoen Good Omens stilgelegd

Productie derde seizoen Good Omens stilgelegd

De productie van het derde en laatste seizoen van de fantasyserie Good Omens, dat Neil Gaiman voor Amazon in Schotland opneemt, is stilgelegd.
Deadline hoorde dat er gesprekken zijn over mogelijke productiewijzigingen. Een woordvoerder wilde geen commentaar geven.

Nieuws over de toekomst van Good Omen komt minder dan een week nadat Disney een geplande speelfilmadaptatie van Gaimans YA-titel uit 2008, The Graveyard Book, op pauze zette vanwege een reeks beschuldigingen van seksueel misbruik tegen de bekroonde auteur. (Insiders zeiden dat meerdere factoren een rol speelden bij de beslissing). Gaiman heeft de beschuldigingen ontkend en zei dat hij er "gestoord" van wordt.

In december werd Good Omen verlengd voor een derde en laatste seizoen, waarbij Gaiman bleef optreden als uitvoerend producent, schrijver en showrunner. Michael Sheen keert terug als Aziraphale, een kieskeurige engel en boekhandelaar in zeldzame boeken, terwijl David Tennant de demon Crowley met een uitbundige levensstijl speelt. Dit onwaarschijnlijke duo is een team geworden om de wereld te redden van de Apocalyps.

Good Omens is gebaseerd op de roman Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch van Sir Terry Pratchett en Gaiman. Het nieuwe seizoen wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios, BBC Studios Productions, the Blank Corporation en Narrativia.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten