Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor reboot van animatieserie Good Times

Netflix heeft een premièredatum ingeroosterd voor Good Times, de geanimeerde reboot van de baanbrekende tv-sitcom van wijlen Norman Lear.

J.B. Smoove en Yvette Nicole Brown verzorgen de stemmen samen met Jay Pharoah, Marsai Martin, Gerald 'Slink' Johnson en Rashida 'Sheedz' Olayiwola.

15080 Good Times foto

Volgens de logline ziet de geanimeerde serie Good Times de laatste generatie van de familie Evans, taxichauffeur Reggie (Smoove) en zijn vrouw, de altijd inspirerende Beverly (Brown), scharrelen en overleven in een van de laatst overgebleven woonprojecten in Chicago, samen met hun tienerzoon Junior (Pharoah), activistische dochter Grey (Martin) en drugs dealende zoontje Dalvin (Johnson).

Het blijkt dat hoe meer dingen veranderen, hoe meer ze hetzelfde blijven en je hoofd boven water houden in een systeem dat met zijn knie op je nek zit, is net zo uitdagend als altijd. Het enige dat moeilijker is dan het leven is liefde, maar in deze familie is er meer dan genoeg voor iedereen.

Alle tien afleveringen van Good Times verschijnen op vrijdag 12 april op Netflix.

Lear's Act III Productions, Steph Curry's Unanimous Media, Seth MacFarlane's Fuzzy Door en Sony Pictures Television hebben het project ontwikkeld, met Ranada Shepard als uitvoerend producent en showrunner. Uitvoerend producenten zijn Lear, Brent Miller (Act III Productions), Curry, Erick Peyton & Jeron Smith (Unanimous Media), en MacFarlane & Erica Huggins (Fuzzy Door). Sony Pictures Television produceert.

Hieronder kun je de trailer voor Good Times bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Projects Divided
The Projects Divided
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Good Times