Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum voor tweede deel van Good Trouble seizoen vijf

Startdatum voor tweede deel van Good Trouble seizoen vijf

Freeform luidt het nieuwe jaar in met de terugkeer van het vijfde seizoen van Good Trouble. Daarnaast komt het netwerk met het nieuwe programma Chrissy & Dave Dine Out, met Chrissy Teigen en David Chang.
Good Trouble, een spin-off van comedyserie The Fosters (2013), volgt de twintigjarige bewoners van de woongroep The Coterie in Los Angeles. Hoofdrolspeelster en uitvoerend producent Cierra Ramirez maakt haar regiedebuut in een komende aflevering.

Seizoen vijf van de serie debuteert op dinsdag 2 januari, aldus Freeform. Een eerste teaser voor de rest van het seizoen die een tipje van de sluier oplicht, vind je onderaan dit nieuwsbericht.

Good Trouble

In het nieuwste seizoen staan de huisgenoten voor de moeilijkste obstakels tot nu toe als ze worden geconfronteerd met veranderende relatieproblemen en nieuwe carrièremogelijkheden. Door hoogte- en dieptepunten, romantiek en liefdesverdriet, zal de crew van The Coterie op elkaar steunen terwijl ze door de volgende fase van volwassenheid navigeren.

Freeform is ook van plan om in januari te debuteren met Chrissy & Dave Dine Out, een serie zonder script waarin Chrissy Teigen en David Chang kijkers meenemen op een tour door de restaurantscene van Los Angeles, samen met Joel Kim Booster.

Terwijl David zijn handen vuil maakt in de achterkant van het huis met de chef-kok van het restaurant, houden Chrissy en Joel zitting in de voorzijde van het huis, waar ze een altijd los, onverwacht en onderhoudend etentje organiseren met onmiskenbaar heerlijk eten en geweldige gesprekken.

In de serie zullen ook beroemde gasten optreden die door het trio zijn uitgekozen. In de eerste aflevering dineren ze in Pizzeria Bianco met late-night presentator Jimmy Kimmel en zijn vrouw, schrijfster/producent Molly McNearney. Latere afleveringen bevatten gasten als John Legend, Kumail Nanjiani, Regina Hall, Simu Liu en meer.

Het programma wordt geproduceerd door Alfred Street Industries' Dan Cutforth, Jane Lipsitz, Nan Strait, Dan Volpe, Michael Rucker en San Heng, Vox Media Studios' Chad Mumm en Mark W. Olsen, Majordomo Media's David Chang, Dave O'Connor, Chris Ying en Christopher Chen, Huntley Productions' Chrissy Teigen en Tracy Stevens en 3 Arts' Luke Dillon. Het programma wordt geregisseerd door Anna Chai.

Hieronder kun je de teaser voor de tweede helft van seizoen vijf van Good Trouble bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten