Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Freeform geeft voorproefje met foto's voor laatste afleveringen van Good Trouble

Het einde van Good Trouble begint vanavond en Freeform heeft nieuwe foto's en een trailer vrijgegeven voor de laatste afleveringen van het drama.

Met Cierra Ramirez, Tommy Martinez, Emma Hunton, Sherry Cola, Zuri Adele, Josh Pence, Bryan Craig en Booboo Stewart in de hoofdrollen volgt deze spin-off van The Fosters (2013) de bewoners van een appartementencomplex in Los Angeles.

Het eerste deel van het vijfde seizoen begon in maart en duurde tien afleveringen. Het is onduidelijk hoeveel nieuwe afleveringen er nog komen.

14568 Good Trouble s5 foto 1

TV Line onthulde dat Callie (Maia Mitchell) en Jamie (Beau Mirchoff) zullen terugkeren tijdens de tweede helft van seizoen vijf. Mitchell verliet de serie tijdens seizoen vier nadat ze twee jaar weg was van haar familie in Australië vanwege de pandemie. Callie vertrok in de serie om voor de ACLU in Washington te gaan werken en haar vriend Jamie ging met haar mee, waardoor Mirchoff de serie ook verliet.

Showrunner Joanna Johnson sprak over de terugkeer van het koppel en zei: "Elk moment is een goed moment om Callie en Jamie terug te brengen. Zoals altijd brengen ze romantiek, komedie en veel drama met zich mee. En veel feel-good plezier."

Hier zijn beschrijvingen van de komende afleveringen, die vanavond starten:

"2 januari - aflevering: I Am Doll Parts (WINTER PREMIERE)
Mariana's stress bereikt een breekpunt. Malika verwelkomt Isaac in de Coterie. Dennis duizelt na het verraad van Ranjit, waardoor Davia en Alice de koppen bij elkaar steken.

9 januari - aflevering: With a Little Help From My Friends
Het is de openingsavond van Haven en onverwachte gasten leiden tot chaos in de keuken. Malika zet zich schrap om weer aan het werk te gaan na een tegenslag. Evan verrast Mariana met een unieke kans.

16 januari - aflevering: Hanging by a Moment
Mariana en Evan ruziën over de controle over Spekulate. Gael verwelkomt een nieuwe studiohuurder. Davia gaat om met haar onzekerheden nadat een getalenteerde invaller zich bij de musical heeft aangesloten. Alice neemt haar nieuwe rol serieus, terwijl Malika op zoek gaat naar wraak.

23 januari - aflevering: Party of One
Dennis is nerveus wanneer een beroemde culinair criticus Haven bezoekt. Gael en Jay brengen samen tijd door in de studio, wat Gael's verliefdheid verdiept. Joaquin en Mariana pakken de losse draden van hun onderzoek samen.

30 januari - aflevering: It's My Party, I Can Die if I Want To
Kelly organiseert een moordfeest in The Coterie. Verhalen vervagen met de waarheid als spanningen aan het licht komen.

Hieronder kun je meer foto's en een trailer voor Good Trouble seizoen 5B bekijken.

14568 Good Trouble s5 foto 2

14568 Good Trouble s5 foto 3

14568 Good Trouble s5 foto 4

14568 Good Trouble s5 foto 5
Video on youtube
Vorige aflevering
What Now?
What Now?
05x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_thoontje
01 apr 2024 19:52 -
De laatste afleveringen gingen nogal vlug maar was een top serie
Reageer
avatar_MarionR
26 Mei 2024 23:25 -
Mooie series, jammer dat het afgelopen is. Had genoten. Hoop vervolg met andere verhaallijn van callie en haar familie. Lijkt me geweldig 👌🏻❤️
Reageer
Good Trouble