Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer vrijgegeven voor nieuwe dystopische Koreaanse Netflix-serie Goodbye Earth

Hoe gaan mensen om met een wereld die over 200 dagen vergaat door een catastrofale inslag van een asteroïde?

De Koreaanse serie Goodbye Earth schetst een levendig beeld van deze tumultueuze tijden, zoals te zien is in de onlangs vrijgegeven trailer.

Goodbye Earth

De eens zo vreedzame stad Woongcheon wordt op zijn kop gezet door een angstaanjagende noodsirene en het nieuws van een dreigende asteroïdeaanval. Nu het Koreaanse schiereiland is aangewezen als gevarenzone, stort de samenleving in een waanzin met protesten, criminaliteit en zich voordoen als soldaten die welig tieren.

Te midden van de chaos volgen de kijkers drie hoofdpersonages: Se-kyung (Ahn Eun-jin), een lerares op een middelbare school, vecht met hand en tand om kinderen te beschermen die het doelwit zijn geworden van criminaliteit, geconfronteerd met de harde realiteit dat ze nooit volwassen zullen worden. Sung-jae (Jeon Seong-woo), een priester, biedt troost aan zijn geschokte gemeenschap. Ondertussen werkt In-a (Kim Yoon-hye), een bataljonscommandant, onvermoeibaar om de vrede te bewaren en de mensen te beschermen in deze moeilijke tijden.

Goodbye Earth is gebaseerd op de gelijknamige roman van de gerespecteerde Japanse auteur Kotaro Isaka, die bekend staat om zijn inzichtelijke sociale commentaar. De serie is geregisseerd door Kim Jin-min en geschreven door Jeong Seong-joo, beiden bekend om hun genuanceerde kijk op sociale kwesties.

Hoe zou Korea eruit zien als het wist dat de wereld over 200 dagen zou vergaan? Ontdek het antwoord in Goodbye Earth, dat op vrijdag 26 april in première gaat, exclusief op Netflix.

Hieronder kun je de trailer voor Goodbye Earth bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Goodbye Earth
Goodbye Earth
01x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Goodbye Earth