AMC heeft een trailer uitgebracht voor de Amerikaanse anthologieserie Soulmates. De serie gaat 5 oktober van start en is al vernieuwd met een tweede seizoen.



De nieuwe serie Soulmates is geschreven door Will Bridges (Stranger Things) en Brett Goldstein (Ted Lasso) en gaat 5 oktober in première bij AMC. Het netwerk heeft nu een trailer uitgebracht van het eerste seizoen van de anthologieserie. Ondanks dat de serie nog in première moet gaan, heeft AMC de serie al wel vernieuwd met een tweede seizoen. Bekijk de trailer van het eerste seizoen hier onder.



Soulmates speelt zich vijftien jaar in de toekomst af, waar de wetenschap een plaats heeft bereikt waar ze kan onthullen wie ieders zielsverwant is. Het eerste seizoen bestaat uit zes aflevering, elk van de afleveringen vertelt een nieuw verhaal, met nieuwe personages. De rollen in Soulmates worden onder andere vervult door Sarah Snook (Succession), Kingsley Ben-Adir (The OA), David Costabile (Billions), Sonya Cassidy (Lodge 49) en Charlie Heaton (Stranger Things). Soulmates wordt ook wel omschreven als een kruising tussen Black Mirror en Modern Love.