Eind november gaat de Belgische misdaadserie Black-out in première bij de VRT op Eén. Onder andere Geert Van Rampelberg (De Infiltrant) vervult een hoofdrol.



In Black-out gaat na de sabotage van een kerncentrale gaat het licht uit in België. Op hetzelfde moment wordt Elke, de dochter van eerste minister Annemie Hillebrand, ontvoerd. De boodschap is duidelijk: gaat het licht terug aan, dan zal haar dochter sterven. Hillebrand geeft Michaël Dendoncker, hoofd Dienst Anti-terrorisme, de opdracht om in het uiterste geheim haar dochter terug te vinden en te onderzoeken wie achter deze black-out zit.

Black-out is vanaf 22 november wekelijks te bekijken bij de Belgische zender Eén. Er zullen in totaal tien afleveringen van de serie verschijnen. De hoofdrollen zijn voor Sara De Roo (Met man en macht) en Geert Van Rampelberg (De Infiltrant). Respectievelijk vervullen zij de rollen van Annemie Hillebrand en Michaël Dendoncker. Daarnaast spelen onder andere Lucas Van den Eynde (GR5), Ruth Becquart (Undercover) en Tom Van Bauwel (Windkracht 10) ook een rol in de serie.