Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de 80-jarige jubileumcollectie van Looney Tunes Bugs Bunny. We geven blue ray gift sets weg. Doe mee en maak kans op deze box!



Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Looney Tunes
Bugs Bunny hupte voor het eerst het scherm op in 1940 en is sindsdien een icoon van de popcultuur. Meerdere generaties hebben genoten van de tijdloze capriolen van dit wortelknagende, wijze kereltje dat zijn rivalen altijd te slim af is. Tekenfilms, films, tv, strips, muziek, sport en meer – deze deugniet heeft er allemaal aan meegewerkt. Nu zijn er de slimme grappen en oneliners, interviews met gerenommeerde animators, historici en supersterren van vandaag. Geniet van het volledige scala van zijn grappige en slimme persoonlijkheid met 60 korte films die voor het eerst gerestaureerd en geremasterd zijn in hun originele 4x3-beeldverhouding, op Blu-ray.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros Home Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 96,00
Koop deze serie

Bekijk hier de video van Wacky Wabbit:


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht