De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.



Er moest even op het zesde seizoen van Peaky Blinders gewacht worden. Het seizoen werd in eerste instantie eind vorig jaar of begin dit jaar verwacht, maar vorig jaar konden de opnames niet van start gaan vanwege het coronavirus. Nu komt het seizoen er echt aan. De opnames van het zesde seizoen zijn namelijk begonnen. Het zesde seizoen wordt ook het laatste seizoen van de serie, die in 2013 in première ging. Anthony Byrne (Ripper Street) zal het seizoen weer regisseren.

Hoewel de serie tot een einde komt, zal het verhaal volgens bedenker Steven Knight (See) nog verder worden verteld in een andere vorm. Knight laat er alleen nog geen informatie over los. In 2018 sprak hij wel over een zevende seizoen en een mogelijke film. Wat er van die plannen terecht komt is nog niet zeker dus, in ieder geval zal er geen zevende seizoen verschijnen bij BBC en Netflix.