Volgens Tom Waes, de hoofdrolspeler van Undercover zal het derde seizoen van deze misdaadserie vanaf september te zien zijn bij Netflix en op Eén.



Afgelopen woensdag was Tom Waes te gast bij RTL Boulevard en hier maakte hij een aantal dingen bekend die voor menig kijker van de serie Undercover als muziek in de oren zullen klinken. Zo gaf Waes aan dat het derde seizoen van de Vlaams-Nederlandse serie vanaf september al te zien zal zijn bij Netflix. Evenals bij seizoen twee, zullen de afleveringen ook dit seizoen wekelijks op de streamingsdienst verschijnen, nadat ze op de Belgische zender Eén zijn uitgezonden.

Waar dit seizoen over zal gaan is nog onbekend. Bob is in ieder geval niet erg geliefd meer bij zijn collega’s, nadat de undercoveractie waar afgelopen seizoen om draaide op z’n zachtst gezegd niet helemaal liep zoals gepland. Een terugkeer voor Bob (Waes) bij het korps lijkt dus niet erg voor de hand liggend. In ieder geval is bekend dat naast Bob, ook Ferry (Frank Lammers) opnieuw te zien is in seizoen drie. Dit maakte Netflix in oktober al bekend middels een Instagrampost.



Een ander nieuwtje dat ter sprake kwam in de RTL Boulevard-uitzending, is een mogelijke spin-off over Bob, het personage dat Tom Waes speelt in Undercover. In juni maakte Netflix al bekend dat er een film over Ferry geproduceerd zal worden. Toen de spin-off over Ferry ter sprake kwam in de uitzending, reageerde Waes hier voorzichtig op met de volgende woorden: “Er zijn plannen hier, om ook wat met mij te doen.” Als deze woorden van Tom Waes werkelijk tot iets concreets leiden, dan is dit dus al de tweede spin-off van de Netflix-serie Undercover die geproduceerd gaat worden.