Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde en vijfde seizoen van Last Tango In Halifax. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!



Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Last Tango In Halifax
Nu in één box: de seizoenen vier (twee kerst specials) en vijf van deze hartverwarmende Britse dramaserie. Het is inmiddels twee jaar na de gebeurtenissen van het derde seizoen. Caroline krijgt een andere baan als schoolhoofd en moet met haar gezin het prachtige huis in Harrowgate verruilen voor een nogal bouwvallige boerderijwoning. Het moet allemaal heel snel gebeuren en Caroline kan het nauwelijks verwerken. Maar dan biedt een toevallige ontmoeting haar nieuw perspectief. Intussen voelt Gillian zich vreselijk schuldig over de dood van Eddie. Ze is ervan overtuigd dat hij soms komt spoken bij haar en Robbie en hoopt dat een séance uitkomst brengt. Celia sluit zich aan bij de plaatselijke toneelvereniging en probeert Alan over te halen dat ook te doen. Maar omdat Alan's geheugen niet meer is wat het geweest is, neemt Harry zijn plaats graag in. Dat was dus niet Celia's bedoeling...
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Just Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Nicola Walker, Sarah Lancashire, Derek Jacobi, Anne Reid, Tony Gardner, Josh Bolt en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum:> 23 februari 2021
Consumentenadviesprijs: € 17,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vijfde seizoen van Last Tango In Halifax:


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht