Het zevende, tevens laatste, seizoen van Bosch verschijnt deze zomer. De spin-off van de Amerikaanse detectiveserie zal bij IMDb TV verschijnen.



Bosch ging in 2015 in première bij Amazon. Vorig jaar februari werd het zevende seizoen van de Amerikaanse detectiveserie aangekondigd. Daarbij werd ook bekend dat het het laatste seizoen zal zijn. Amazon Prime Video heeft nu bekend gemaakt dat het zevende seizoen ergens deze zomer in première zal gaan. Een exacte datum in nog niet bekend.

Bosch draait om LAPD-rechercheur Harry Bosch (Titus Welliver, Sons of Anarchy).Terwijl Bosch een moordenaar opspoort wiens ware gezicht hem zal choqueren, zal hij pijnlijke keuze moeten maken tussen gerechtigheid en wraak.


Titus Welliver als Harry Bosch

Ondanks dat dit het laatste seizoen is van Bosch, betekent dat niet dat het verhaal niet meer verder gaat. Titus Welliver, Mimi Rogers (Two and a Half Men) en Madison Lintz (The Walking Dead) hebben een contract getekend waarmee ze hun rollen zullen voortzetten in een nog naamloze spin-off. Rogers is te zien als Honey Chandler en Lintz vervult de rol van Maddie Bosch.

De spin-off zal gratis te bekijken zijn bij IMDb TV en volgt Bosch terwijl hij aan het volgende hoofdstuk van zijn carrière begint. Hij moet samen werken met eersteklas advocaat Honey Chandler. Met een diepe en gecompliceerde geschiedenis tussen het duo, werken ze samen om te doen waar ze het wel over eens kunnen worden: gerechtigheid vinden.