Paramount+ deelt nieuwe Star Trek teasers, een premièredatum en vernieuwd een serie. Daarnaast bracht History Channel nieuws over een Star Trek documentaireserie.



Hoewel het tweede seizoen van Star Trek: Lower Decks nog in première moet gaan, heeft Paramount+ al besloten de animatieserie te vernieuwen met een derde seizoen. Dat werd bekend gemaakt met de premièredatum voor het tweede seizoen. Vanaf 12 augustus is het tweede seizoen te bekijken bij Paramount+.



Daarnaast liet Paramount+ tijdens de digitale First Contact Day de fans genieten van de eerste beelden van het vierde seizoen van Star Trek: Discovery. Bekijk hieronder de teaser. Naar verwachting zal het vierde seizoen dit jaar nog in première gaan, maar op welke datum is nog niet bekend.



Daarbij heeft Paramount+ het niet gelaten. Ze lieten ook de eerste beelden zien van het tweede seizoen van Star Trek: Picard. Het lijkt er op dat een oude bekende zal terugkeren voor het tweede seizoen van Star Trek: Picard. Namelijk het personage Q, gespeeld door John de Lancie (Breaking Bad). De première van het tweede seizoen zal volgend jaar plaatsvinden, maar ook hiervoor is nog geen exacte datum.



Naast Star Trek nieuws van Paramount+ bracht ook History Channel nieuws over een Star Trek serie naar buiten. Het netwerk werkt namelijk aan een achtdelige documentaireserie over de Star Trek wereld, genaamd The Center Seat: 55 Years of Star Trek. De documentaireserie is afkomstig van The Nacelle Company en is ter ere van het 55-jarige jubileum van Star Trek.