Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.



Colony ging in 2016 in première bij USA Network. Er zijn in totaal drie seizoenen verschenen. De eerste twee seizoenen verschenen eerder al bij Netflix. De gene die op Netflix waren begonnen met deze seizoenen kunnen zich binnenkort storten op het einde van de serie. Het derde, tevens laatste seizoen, is vanaf 2 mei te bekijken bij Netflix. Het seizoen bestaat uit dertien afleveringen.



Colony speelt zich af in de toekomst, waar Los Angeles wordt bezet door een buitenaardse macht. Sommigen collaboreren met de vijand, terwijl anderen zich juist proberen te verzetten. Het verhaal draait om de voormalige FBI agent Will Bowman, die er alles aan doet om zijn vrouw Katie en de rest van hun familie te beschermen. Will besluit daarom om te gaan samenwerken met de autoriteiten. Hij krijgt de opdracht om het snel groeiende verzet de kop in te drukken.