Disney+ heeft veel nieuwe titels aangekondigd, die er binnenkort te bekijken zijn. Onder andere American Horror Stories en Pam & Tommy zullen er verschijnen.



Disney+ breidt het aanbod verder uit, met titels van Star, Hulu en FX. De Hulu-serie Only Murders in the Building met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez zal binnenkort te zien zijn bij Disney+. Daarnaast is Lily James (The Pursuit of Love) binnenkort bij de stremingdienst te zien zijn als Pamela Anderson in Pam & Tommy. Immigrant zal in 2022 verschijnen bij Disney+ en Dopesick wordt ook toegevoegd aan het aanbod.

Onder andere de FX-series American Horror Stories, Reservation Dogs, Y: The Last Man, Pistol en het nog naamloze project van BJ Novak zullen in de aankomende achttien maanden verschijnen, met nog zo'n 25 andere series. De Star-series Maggie, Our Kind of People, Queens en The Big Leap zullen in de aankomende twaalf maanden worden toegevoegd aan het aanbod. The Wonder Years verschijnt binnenkort verschijnen bij Disney+. Daarnaast voegt Disney+ nog een aantal programma's en documentaireseries toe aan het aanbod.


Y: The Last Man