Eén van de hoofdrolspelers verlaat na acht seizoenen de cast van The Blacklist, de serie werd begin dit jaar vernieuwd met een negende seizoen.



Megan Boone (Law & Order: Los Angeles) verlaat na acht seizoenen The Blacklist. Ze was samen met James Spader (The Office) te zien in de hoofdrol. Inmiddels is er al een negende seizoen aangekondigd, hierin zal Boone niet meer verschijnen. De laatste aflevering van het achtste seizoen zal ook de laatste aflevering zijn waarin Boone te zien is in haar rol.

Boone vervulde de rol van Elizabeth Keen, een startende FBI-agent die uiteindelijk een andere weg inslaat. De makers wisten al ruim voor de vernieuwing dat Boone de serie zal verlaten. Hierdoor hebben ze het verhaal van haar personage goed kunnen afronden. Het blijkt een gezamenlijk besluit.


Megan Boone als Elizabeth keen

The Blacklist draait om 's werelds meest gezochte crimineel. Hij geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwe FBI-agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben.