Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.



Een aantal dagen geleden maakte NBC een einde aan Manifest. De serie ging in 2018 in première en er verschenen in totaal drie seizoenen. De fans en makers hadden nog hoop, dat de serie overgenomen zou worden. Bij Netflix lag de meeste kans. De eerste twee seizoenen scoorden hoog op het platform.

De streamingservice ging dan ook in gesprek met Warner Bros TV, helaas voor de fans blijkt daar nu uit dat Netflix de serie niet overneemt. Daarmee kan er nu echt geen vierde seizoen meer verwacht worden van de fantasyserie. Warner Bros TV zou namelijk gestopt zijn met het verkopen van de serie, omdat rechten en castraties afliepen.



Manifest draait om de passagiers en bemanning van Montego Air Flight 828. Toen ze veilig aankwamen na een turbulente maar routinevlucht waren ze opgelucht, maar in de tijdspanne van die paar uur was de wereld vijf jaar ouder en hadden hun vrienden, families en collega's na rouw om hun verlies de hoop opgegeven. Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Naarmate de realiteit duidelijk wordt, ontvouwt zich een dieper mysterie.