Het bekroonde boek The Sisters Are Alright : Changing the Broken Narrative of Black Women In America van Tamara Winfrey-Harris zal een 30 minuten dramedy worden.



I'll Have Another Productions van Gabrielle Union (foto) en Wise Entertainment van Katie en Mauricio Mota hebben ervoor gekozen om het bekroonde boek The Sisters Are Alright : Changing the Broken Narrative of Black Women In America van Tamara Winfrey-Harris te ontwikkelen voor televisie. Schrijver en voormalig Wise-ontwikkelingsmanager Sonja Perryman is verbonden om de serieaanpassing te schrijven.



The Sisters Are Alright- dramedy volgt het echte leven van drie beste jeugdvrienden wiens werelden op zijn kop worden gezet nadat ze ermee instemmen om deel uit te maken van een realityprogramma genaamd Sistas In the City. Het idee is om de dualiteit te onderzoeken van de vrouwen die ernaar streven hun dromen waar te maken terwijl ze in de meedogenloze wereld van reality-tv proberen te overleven. Het is nog te vroeg om te zeggen of Union ook in het project gaat meespelen.

“Ik ben altijd een fan geweest van Tamara's boek en Sonja heeft het genie van dat boek overgenomen en een sappige wereld gecreëerd met zulke rijke, veelzijdige zwarte vrouwen. Dit is een serie die luid iets zegt, maar door zo'n leuke lens. Dit is een wereld die eindeloze verhaalmogelijkheden biedt en we kunnen niet wachten om ze te vertellen,” zei Union. “I'll Have Another en Wise Entertainment delen vergelijkbare mandaten als het gaat om hun toewijding aan het creëren van content voor een ondervertegenwoordigd en ondervertegenwoordigd publiek. Beiden zetten zich in om creatieve van kleur te laten groeien en betekenisvolle verhalen te ontwikkelen die aansluiten bij het publiek van vandaag.”