Netflix gaat een vierde, maar laatste, seizoen maken van Manifest. De serie werd door NBC na het derde seizoen gecanceld.



Netflix heeft een deal gesloten om een vierde seizoen van Manifest te maken. En niet zomaar een seizoen, maar een seizoen met extra veel afleveringen. Waar de voorgaande seizoenen uit dertien tot zestien afleveringen bestaan, zal dit vierde seizoen twintig afleveringen krijgen. De afleveringen zullen in delen uitgebracht worden. Dit vierde seizoen zal wel de allerlaatste zijn. Naar verluidt hebben hoofdrolspelers Josh Dallas (Once Upon a Time) en Melissa Roxburgh (Valor (2017)) ook al getekend voor het laatste seizoen bij Netflix.

NBC besloot afgelopen juni een paar uur voordat de opties op de cast zouden verlopen Manifest te cancelen. Veel fans waren het daar natuurlijk niet mee eens, dus ontstond er een #SaveManifest protest op Sociale media. Bij Netflix lag nog de meeste kans voor een overname, omdat de eerste twee seizoenen hoog scoorden op het platform. Toch werd kort na het nieuws van de beëindiging bekend dat er ook geen kans meer was op een overname. Dat blijkt nu dus net wéér anders, want Netflix maakte de overname met onderstaande bericht bekend.

Wanneer het vierde seizoen te zien zal zijn en wanneer de eerste drie seizoenen in Nederland op Netflix zullen verschijnen is op dit moment nog niet bekend.